Neohodnoceno

Pivovarství

Tří denní výuka o pivovarství

Naučte se co nejvíce informací od profesionálních sládků.

Brno: 1. - 2. února a 15. února 2020

Praha: 8. - 9. února a 29. února

Získáte výukové materiály a spousty užitečných rad

Vhodné pro
- sládky a pivovarů

- homebrewery

Skladem
Kód: 98
Značka: Beer Academy CZ
4 500 Kč
Kategorie: Přehled kurzů

- základní potravinářské suroviny,

- suroviny pro výrobu sladu a piva, voda chmel a chmelové výrobky,

- šrotování sladu, sypání na várku varní zařízení,

- vystírání a rmutování, scezování sladiny, chmelovar mladinová linka,

- kvašení a dokvašování piva, pivovarské kvasinky, klasický výrobní postup kvašení piva,

- klasický výrobní postup dokvašování piva,

- výroba piva v cylindrokónických tancích (CKT), svrchní kvašení

- filtrace piva,

- trvanlivost a úprava piva před stáčením,

- plnění piva do lahví a plechovek, stáčení piva do sudů,

- provozní evidence, všeobecná charakteristika,

- chemické složení piva,

- fyzikálně-chemické vlastnosti piva,

- smyslové vlastnosti, odchylky a vady piva, druhy piv,

- trvanlivost piva, distribuce a ošetřování piva na odbytištích.